24.10.11

Διαγωνισμός συγγραφής για εκπαιδευτικούς


Ο Δαμιανός -ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες που έχω συνθέσει- και που έγινε διάσημος γράφοντας τα βιβλία "Ο αδελφός της Ασπασίας" και "Ο αδελφός της Ασπασίας 2 – Μεγάλο Βραβείο, Μεγάλοι Μπελάδες", σας δίνει τώρα την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις συμβουλές του και να γίνετε κι εσείς φτασμένοι συγγραφείς

Αν θέλετε λοιπόν να είστε κι εσείς ένας από αυτούς που θα ακολουθήσουν μια επιτυχημένη συγγραφική καριέρα σαν κι αυτή του Δαμιανού, ελάτε και με θέμα «Ο πιο κεφάτος, έξυπνος, αστείος, σκανταλιάρης, χαριτωμένος... -Ουφ! Τέλος πάντων!- ... ο πιο ασυνήθιστος μαθητής που μου έτυχε να έχω» περιγράψτε με 1000 περίπου λέξεις τον μαθητή που κάποτε είχατε και που ποτέ δε θα ξεχάσετε

Στείλτε το κείμενό σας στο damianos@patakis.gr μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ο ίδιος ο Δαμιανός (μαζί με τη δική μου βοήθεια ) θα διαβάσει όλα τα κείμενα που θα στείλετε και θα διαλέξει τα καλύτερα για να βραβευθούν।

Λεπτομέρειες για το πότε και πού θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα ανακοινωθούν με τη νέα χρονιά।

Εμπρός, λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρό σας αναμένει...


Μ Κ


Γεια και από εμένα,
Είμαι ο Δαμιανός. Το πρώτο μου βιβλίο "Ο αδελφός της Ασπασίας" έγινε
best seller ή ευπώλητο όπως λένε άλλοι, μα αυτό δε χρειάζεται να σου το
πω, μιας και το ξέρεις κι εσύ πολύ καλά. Κι εγώ ο πιο νέος συγγραφέας που
κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο.
Το πώς και το γιατί μπορείς να το μάθεις στο νέο μου βιβλίο "Ο αδελφός της Ασπασίας २ -Μεγάλο Βραβείο, Μεγάλοι Μπελάδες", στο οποίο θα βρεις και τις 10 συμβουλές μου για να γίνεις ένας καλός συγγραφέας।

Λοιπόν, κι εγώ περιμένω να διαβάσω το κείμενο που θα στείλεις και που με τον δικό σου τρόπο θα περιγράφεις τον πιο ασυνήθιστο μαθητή που σου έτυχε να έχεις।

Φιλιά


Δ.